Fietsroutes Jumbo-Visma

Samen gezond is #samenwinnen!

Stap op de fiets en geniet van het mooie Brabantse landschap tijdens drie unieke fietsroutes. De fietsroutes zijn een unieke samenwerking tussen Team Jumbo-Visma (één van de beste wieler- en schaatsploegen ter wereld), gemeente ’s-Hertogenbosch en VisitBrabant Routebureau. 

Bij de startplek staat een routebord met drie routes. Fietsers vinden er daarnaast een watertappunt om de bidon te vullen. Binnenkort wordt ook een fietsreparatiestation voor snelle reparaties geplaatst, inclusief automaat voor vergeten binnenbanden en krachtvoeding.

Jumbo-Visma fietsroutes

Fiets 100 km, 50 km óf unieke ‘Surprise Me' verrassingsroute

Bij het Service Center van Team Jumbo-Visma aan bedrijventerrein De Brand in ’s-Hertogenbosch starten drie routes. Fietsroute TJV 100 heeft een afstand van 100 kilometer en vormt een mooie uitdaging voor de sportieve fietser of e-biker. De TJV 50 heeft een afstand van 50 kilometer, inclusief een stuk parcours van La Vuelta Holanda 2022 tussen Vlijmen en Heusden. Daarnaast is er een unieke ‘Surprise Me!’ fietsroute. Elke drie maanden wisselt deze fietsroute.

De routes zijn gratis te downloaden (als GPX-bestand) via de QR-code op het routepaneel bij het Service Center en via www.teamjumbovisma.nl/routes/. Fietsers kunnen navigeren met hun telefoon of fietscomputer.

JumboVisma Den Bosch fietsroute JumboVisma Routebord

drie unieke fietsroutes die de sportieve fietser op de mooiste plekken van het Brabantse landschap brengt.