Fietsroutes

De mooiste plekjes van Den Bosch en omgeving ontdek je al fietsend. Kies je vandaag voor een kunstige fietsroute, een fietsroute langs bourgondische hotspots of een natuurlijke fietsroute buiten de stadsmuren van 's-Hertogenbosch. Welk fietsavontuur kies jij? 

Niets is te vergelijken met het eenvoudige plezier van fietsen.

De fiets brengt je naar plekken waar je hart naar verlangt en je geest nieuwsgierig naar is.

Fiets Verhuur

 

Je avontuur is gepland, alle spullen zijn verzameld en je hebt je sportief aangekleed. Stap op je fiets en ga op pad! Heb je geen fiets? Geen probleem. In 's-Hertogenbosch kan je gemakkelijk een fiets huren voor een paar uur of een hele dag. Ontdek waar jij een fiets kan krijgen.

Ontdek de fietsverhuuders

Op de fiets Den Bosch ontdekken

Fietsroute app

Tip: fiets de Van Gogh fietsroute met de Fietsroute app van Fietsnetwerk. De app leidt je langs de fietsroute. Op diverse locaties waar je langs fietst, toont de app historische foto’s, ansichtkaarten en kunstwerken van Vincent van Gogh. Ook kun je fragmenten uit Van Goghs brieven beluisteren en zijn Brabantse levensverhaal lezen.

Download de app voor Android

Download de app voor iOS

 

Fietsen in de natuur. Fietsen door het veld. De internationale Maasfietsroute is een mooie uitdaging voor de meer of minder geoefende fietser. Deze route volgt de oevers van rivier de Maas.