Wandelen & fietsen

De mooiste plekjes van Den Bosch en omgeving ontdek je al wandelend en fietsend. Maak onder leiding van een kundige gids een stadswandeling door de binnenstad. Maar ook buiten de stad vind je fantastische wandelpaden en fietsroutes. Te beginnen in het Bossche Broek, dat vlakbij de stad ligt. Of wat dacht je van een fietstocht over de vestingwallen? Een unieke ervaring!

  • Wandelroutes

    's-Hertogenbosch heeft vele schatten die niet ver van elkaar vandaan liggen. Met diverse routes ontdek je te voet de parels in en rondom de historische stad. Ontdek de mooiste wandelroutes hier!

  • Fietsroutes

    Kies je vandaag voor een kunstige fietsroute, een fietsroute langs bourgondische hotspots of een natuurlijke fietsroute buiten de stadsmuren van 's-Hertogenbosch.Kies hier vandaag jouw fietsavontuur!

 

 

Fietsverhuur

Je avontuur is gepland, alle spullen zijn verzameld en je hebt je sportief aangekleed. Stap op je fiets en ga op pad! Heb je geen fiets? Geen probleem. In 's-Hertogenbosch kan je gemakkelijk een fiets huren voor een paar uur of een hele dag. Ontdek waar jij een fiets kan huren.

Ontdek hier de fietsverhuurders

 

 

 

 

Mag het nog sportiever?

In de omgeving van Den Bosch zijn er verschillende mountainbike routes: voor gevorderden en beginners. Ontdek alle populaire mountainbike routes in Noord-Brabant en waag je aan felle klimmetjes en snelle afdalingen. 

Bekijk de MTB routes

 

Toe aan een pauze? - Bij deze locaties ben je van harte welkom.