Wandelen & fietsen

De mooiste plekjes van Den Bosch en omgeving ontdek je al wandelend en fietsend. Maak onder leiding van een kundige gids een stadswandeling door de binnenstad. Maar ook buiten de stad vind je fantastische wandelpaden en fietsroutes. Te beginnen in het Bossche Broek, dat vlakbij de stad ligt. Of wat dacht je van een fietstocht over de vestingwallen? Een unieke ervaring!

  • Wandelen in (en rondom) Den Bosch

    's-Hertogenbosch heeft vele schatten die niet ver van elkaar vandaan liggen. Met diverse routes ontdek je te voet de parels in en rondom de historische stad. Ontdek de mooiste wandelroutes hier!

  • Fietsen in (en rondom) Den Bosch

    Kies je vandaag voor een kunstige fietsroute, een fietsroute langs bourgondische hotspots of een natuurlijke fietsroute buiten de stadsmuren van Den Bosch. Kies hier vandaag jouw fietsavontuur!

Wandelen in Den Bosch - Van historische binnenstad tot Kasteel Maurick

Trek je wandelschoenen aan en ga op pad met Bart en stadsgids Gerard. Ze wandelen (en Gerard vertelt de mooiste verhalen) van de Bossche binnenstad, door de Bossche Broek, naar Kasteel Maurick. Kijk, luister & wandel!

In deze vlog:

  • Fraaie wandelroute van de Moriaan tot Kasteel Maurick
  • Vertelt stadsgids Gerard de mooiste verhalen over de stad
  • Ontdek je unieke parels in- en rondom Den Bosch

 

 

Fietsverhuur

Je avontuur is gepland, alle spullen zijn verzameld en je hebt je sportief aangekleed. Stap op je fiets en ga op pad! Heb je geen fiets? Geen probleem. In Den Bosch kan je gemakkelijk een fiets huren voor een paar uur of een hele dag. Ontdek waar jij een fiets kan huren.

Ontdek hier de fietsverhuurders

 

 

 

Gezin op de fiets door Den Bosch

 

Mountainbiken in de omgeving van Den Bosch

Mag het nog sportiever?

In de omgeving van Den Bosch zijn er verschillende mountainbike routes: voor gevorderden en beginners. Ontdek alle populaire mountainbike routes in Noord-Brabant en waag je aan felle klimmetjes en snelle afdalingen. 

Bekijk de MTB routes

 

Genoeg gewandeld & toe aan een pauze? - Hier kun je prima uitrusten van je wandeling