Varen

Ben je in Den Bosch, dan mag een vaartocht over de Binnendieze niet ontbreken. Je vaart onder huizen en panden door en ontdekt een uniek waterstelsel. Wil je zelf een bootje huren en varen over de wateren in en om Den Bosch? Er zijn legio mogelijkheden!

VAARTOCHT BINNENDIEZE

Ervaar Den Bosch vanaf het water en kom langs de mooiste plekjes van het historische stadscentrum. De Binnendieze is de verzamelnaam voor het eeuwenoude stelstel van alle waterlopen binnen de muren van Den Bossch. Het is met recht één van de grootste publiektrekkers van ’s-Hertogenbosch. De gids vertelt over het onstaan en de restauratie van de muren, overkluizingen en togen. 

 

Boek een vaartocht

  • Vaartocht Wolthuis

    Beleef nu het prachtige Den Bosch vanaf het water met een rondvaart op het nostalgische schip de “Ouwe Dirk” van Rederij Wolthuis.

  • Varen Vlotte Vloot

    Klein feestje, groot feest, bedrijfsuitje, familie uitje? Denk dan eens aan een rondvaart in en om Den Bosch. Een ervaren en gezellige schipper laat je al het moois van ’s-Hertogenbosch vanaf het water ervaren.

VESTINGVAREN

 

Vaar het hele jaar door samen met Vestingvaren. Kies voor een vaartocht bij zonsondergang of opgang en geniet van de stad en natuur om je heen. Bekijk op de website de diverse arrangementen en beleef een unieke ervaring.

Boek je vaartocht bij Vestingvaren