Uit met kinderen

Voor kinderen is Den Bosch één groot avontuur. Ontdek samen de historie van de stad. Bezoek een museum, vaar over de Binnendieze, ontsnap uit een escaperoom, ga zwemmen, naar een film of theatervoorstelling. En daarna lekker uitblazen in één van de vele kindvriendelijke cafés en restaurants.

 • Museumbezoek met kinderen

  Niets leukers om samen met je kinderen een museum te ontdekken. Leer in Het Noordbrabants Museum alles over de geschiedenis van Brabant. Of doe de speurtocht met leuke opdrachten en interactieve vragen.

 • Spelen in de natuur om de hoek

  Den Bosch is omringd door groen. Vanuit de binnenstad wandel je zo naar de Jeroen Boschtuin of Het Bossche Broek. Heerlijk om even bij te komen van alle stadse drukte.

  Kinderen spelen met zand in Den Bosch
 • Uit eten met kinderen

  In Den Bosch zijn legio restaurants en eetcafés die kinderen met open armen ontvangen. Ze hebben voor de kleine gasten passende menu’s. 

  Festivals in Den Bosch
 • Dagje pretpark

  Op circa 30 minuten rijden van Den Bosch vind je de leukste pretparken van Nederland!

 • Zwemmen

  De mooiste binnen- en buiten zwemplekken op een rijtje!

  Zwemmen_binnenbad Den Bosch

De leukste uitjes - op pad met de kids

SHOPPEN VOOR KIDS

Shop till you drop! In Den Bosch hebben we zeker weten de leukste kinderwinkels. De grote modeketens, maar je vindt in Den Bosch vooral veel boetiekjes. Kom gezellig langs en ervaar een overvloed aan de winkels voor alle benodigheden. 

Ontdek alle winkels voor kinderen

Snoepwinkel de Bossche Suikeroom Grote glimlach tijdens je bezoek aan Den Bosch Samen spelen, twee vrolijke vriendinnen Bossche Suikeroom