Shoppen

Wie van shoppen houdt, is in Den Bosch aan het juiste adres. Natuurlijk vind je er moderne winkelketens. Nóg leuker zijn de kleine boetiekjes, hippe conceptstores en shop-in-shops. Die vind je zowel in de grote winkelstraten als in de kleine zijstraatjes. Winkelen in Den Bosch is winkelen in een sfeervol en uniek cultuurhistorische decor.

Veilig shoppen tijdens Corona - Koop lokaal

Ondanks de maatregelen die zijn ingevoerd wegens Covid-19 houdt dit ons niet tegen om te shoppen. Door te shoppen in jouw stad ondersteun je lokale ondernemingen tijdens deze rare tijd. Elke winkel in Den Bosch heeft zo zijn eigen initatieven om het shoppen voor zo makkelijk en prettig mogelijk te maken. Bekijk het winkelaanbod en ontdek waar jij kan shoppen via de website, op afspraak of doormiddel van de afhaalservice.

Online warenhuis

Online shoppen is een groeiende trend. Het heeft vele voordelen om via je laptop inkopen te doen. In het Online warenhuis van Den Bosch vind je (bijna) alles wat je zoekt. Vindt het snel en eenvoudig in een overzichtelijk overzicht. Het Online warenhuis heeft een ruim assortiment aan kleding, woonartikelen, speelgoed, levensmiddelen, boeken en nog veel meer. Ontdek het snel!

Ontdek het online warenhuis