Festival La Vuelta Holanda por favor

Gratis festival voor jong en oud - 20 augustus | van 10.00 uur tot 22.00 uur

De stad kleurt rood-geel op 20 augustus! Breng een bezoek aan ‘Festival La Vuelta Holanda por favor’. Dit is een gratis festival voor jong en oud op het parkeerterrein in de Prins Bernhardstraat. Met gratis activiteiten, lekker eten & drinken en natuurlijk live uitzending van de koers. Ook in de aanloop naar 20 augustus gebeurt er van alles.

Dit is er allemaal te doen - Jij komt toch ook?

Bereikbaarheid & toegankelijkheid

Het festivalterrein in de Prins Bernhardstraat is de hele dag te voet en met de fiets (soms aan de hand) goed bereikbaar en toegankelijk. De fietsenstalling bij Parkeergarage Wolvenhoek is tussen 11.00 uur en 14.00 uur niet bereikbaar. Stal je fiets gratis bij de extra fietsenstalling een de Hekellaan voor Parkeergarage Sint-Jan.

Kom je met de auto? Houd rekening met wegafsluitingen in de hele stad tot 14.00 uur ’s middags. Overweeg daarom om je auto te parkeren op één van de transferia. Voor €4,80 parkeer je hier je auto de hele dag en een bus brengt je naar het centrum van de stad. Benieuwd naar alle wegsluitingen in de stad? Bekijk de bewonersinformatie.

Prins Bernhardstraat
De Prins Bernardstraat wordt op 20 augustus van 10.00 uur tot 14.00 uur afgesloten. Vanaf 14.00 uur kan het verkeer vanaf de Zuidwal inrijden en via een eenrichtingsweg door de Keizersstraat en Sint-Jorisstraat richting Zuidwal weer uitrijden.

Parkeergarages Wolvenhoek en Keizerstraat zijn op 20 augustus van 10.00 uur tot 14.00 uur voor gemotoriseerd verkeer gesloten. Na 14.00 uur zijn de parkeergarages weer bereikbaar.

Toegankelijkheid voor minder-validen
Het festivalterrein is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een mindervaliden toilet op het terrein aanwezig.