Jazz in Duketown

Jazz in Duketown is het grootste gratis (openlucht) jazzfestival in Nederland, met meer dan 150.000 bezoekers per jaar. Op de gratis te bezoeken podia in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch treden nationaal en internationaal bekende muzikanten op.

Jazz in Duketown 3, 4, 5 en 6 juni 2022 

Van 3 t/ 6 juni 2022 (Pinksterweekend) vindt op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch de 48e editie van Jazz in Duketown plaats.

Bekijk de line-up hier

Jazz in Duketown Den Bosch

Jazz voor alle leeftijden
Het festival richt zich op jazz en aanverwante muzieksoorten, zoals soul en funk gerelateerde jazz. Jazz in Duketown programmeert ook nieuwe, aankomende bands, die later te zien zijn op andere (niet jazz) festivals. De brede en vernieuwende programmering laat zien dat jazz voor alle leeftijden is.

Talentontwikkeling
Jazz in Duketown biedt een podium voor nieuwe talenten. Naast de programmering van nieuwe, opkomende bands, is het festival een springplank voor studenten aan conservatoria.Voor de Conservatorium Talent Award strijden de beste jazz studenten van de acht conservatoria uit Nederland om de felbegeerde Conservatorium Talent Award. De winnaar treedt op tijdens Jazz in Duketown en wordt ondersteund met o.a. workshops.

Sfeer Parade - Jazz in Duketown James Carter op Jazz in Duketown Den Bosch Ida Nielsen - Jazz in Duketown Den Bosch

Kom alvast in de stemming... - Jazz in Duketown aftermovie 2018