Evenementen

Den Bosch barst van de leuke evenementen en feestjes door het jaar heen. Of het nou hét Bossche feest in Oeteldonk is tijdens Carnaval of het jaarlijks terugkerende muziekfestival Jazz in Duketown tijdens Pinksteren. Er is voor iedereen wat wils! Bekijk hier de verzameling en plan jouw agenda alvast helemaal vol.

 • De Bossche Zomer

  De Bossche Zomer zorgt voor bijzondere ontmoetingen voor bewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers en geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur. 

  De Bossche Zomer
 • Theaterfestival Boulevard

  Theaterfestival Boulevard presenteert een staalkaart van hoogwaardig en hedendaags podiumkunstaanbod: theater, dans, muziek(theater) en interdisciplinaire kunstvormen uit binnen- en buitenland. 

  Theaterfestival Boulevard
 • Jazz in Duketown

  Gooi je heupen los tijdens Jazz in Duktown. Luister naar de beste Jazz muzikanten in Den Bosch tijdens Jazz in Duktown.

  Jazz in Duketown Sfeer Parade - Jazz in Duketown
 • Carnaval in Oeteldonk

  Wist je dat tijdens Carnaval 's-Hertogenbosch verandert in Oeteldonk? Carnaval is het feest waarbij Den Bosch helemaal los gaat. Lees snel meer over Carnaval in Den Bosch.

  Carnaval in Oeteldonk
 • Europese Kampioenschappen Petanque 2022

  De Europese Kampioenschappen Petanque 2022 zijn van 13 t/m 17 juli op de Parade! Hier gaan de beste petanquespelers van Europa strijden om de Europese titels in de categorieën tête-à-tête (mannen en vrouwen), doubletten (mannen en vrouwen) en mix (man/vrouw). 

  Europese Kampioenschappen Petanque 2022 Europese Kampioenschappen Petanque 2022 op de Parade in 's-Hertogenbosch
 • Vestingloop 2022

  De Vestingloop is het gezelligste wandel- en hardloopevenementen van Brabant! Eenmaal de mooiste finishlijn van Nederland gepasseerd, biedt de sfeervolle Parade de perfecte gelegenheid om middels een hapje en een drankje ieders prestatie te evalueren en hiervan te genieten.

  Vestingloop 2022
 • Data Week NL

  Ontdek en ervaar van 27 juni tot en met 2 juli wat data voor jou kan betekenen tijdens de Data Week NL!

  Data Week NL
 • Bossche Kermis

  Van 19 t/m 28 augustus kermis in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. 

  Bossche Kermis Bossche Kermis