Bereikbaarheid

Er is zo veel te beleven in Den Bosch. Ga zelf op verkenning of laat je inspireren door een van onze stadsgidsen! Plan vooraf je bezoek zodat je geen onnodige tijd verliest in deze prachtige stad. Waar kun je het beste parkeren in Den Bosch? Kom jij lekker op de fiets of wil je met de gratis stadsbus de stad ontdekken? Lees snel verder en vind de informatie die je zoekt.

 • Op de fiets

  Kom je naar Den Bosch? Soms is fietsen sneller, daarnaast kun je eerst uitwaaien in de omliggende natuur.

  Op de fiets
 • Parkeren

  Ontdek de zeven parkeergarages dichtbij het centrum van Den Bosch.

  Parkeren
 • P+R Transferium

  Breng je een bezoek aan de stad en ben je van plan langer dan twee uur te blijven? Dan is parkeren op een P+R Transferium goedkoper.

  P+R Transferium
 • Te voet

  Vrijwel alles in de binnenstad van Den Bosch is makkelijk te voet bereikbaar. De meeste winkels en top restaurants liggen in het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch. 

  Te voet Naar de markt - Den Bosch

Varen en aanleggen

 

Kom je met je boot naar Den Bosch en ben je op zoek naar een ligplaats om te overnachten? In Den Bosch kan je terecht bij een aantal watersportverenigingen. Wanneer je hierbij bent aangesloten kan je op bepaalde plekken met voorzieningen in de binnenstad aanleggen. Naast de binnenstadhaven kent ’s-Hertogenbosch nog enkele afmeerplaatsen voor recreanten. Houd ook rekening met de bruggen en sluizen in Den Bosch. Deze worden op vaste tijden bediend.

Lees meer over varen en aanleggen