Pretparken

Op circa 30 minuten rijden van Den Bosch vind je de leukste pretparken van Nederland!

  • De Efteling

    De Efteling is de meest favoriete dagattractie van Nederland met maar liefst zes achtbanen en 29 unieke sprookjes. Niet zo verwonderlijk dat het voor families met jonge kinderen, maar ook tieners en opa en oma één van de topattracties in Noord-Brabant, Nederland en zelfs Europa is. Er is zoveel te doen en te zien, dat je er gemakkelijk een paar dagen kunt blijven!

  • De Beekse Bergen

    Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen. Bij Beekse Bergen kun je 365 dagen genieten. Je kunt namelijk het gehele jaar op safari, ook op feestdagen!

  • BillyBird Hemelrijk

    BillyBird Park Hemelrijk ligt in het buitengebied van Volkel en is 360 dagen per jaar geopend. Bij het recreatiepark is zowel binnen als buiten van alles te beleven; het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad, een trekpleister voor zwemliefhebbers en zonaanbidders. Rondom het strandbad leven de waaghalzen zich graag uit in het survivalgebied.