Vlog Visit Den Bosch

Naast je te vertellen dat een bezoek aan Den Bosch zeker de moeite waard is, laten we het je graag ook zien. We sturen vlogger Bart op pad om de mooiste, meest bijzondere, ludieke en unieke parels van de stad te ontdekken. Van Jheronimus Bosch tot de bosschenaar van nu.

Beleef Den Bosch gewoon vanuit je stoel thuis. 

Winkelen in Den Bosch - Vlog 3 - met Sinterklaas!

Winkelen voor de feestdagen kan natuurlijk ontzettend goed in Den Bosch. Van landelijke ketens tot hippe boetiekjes; shoppen kan hier naar hartenlust. In deze vlog deelt Sinterklaas een aantal van zijn favoriete winkeladresjes met Bart. En Bart gaat voor je op pad en ontdekt waarom deze winkels tot de favorieten van Sinterklaas behoren. 

In deze vlog:

 

Wandelen in Den Bosch - vlog 2

Den Bosch is bij uitstek een stad om te voet te verkennen. Je kunt uitstekend alleen of onder leiding van een kundige gids de historische binnenstad ontdekken of je ronde groter maken en alle fantastische wandelpaden rondom de stad ontdekken. Van eigenwijze Spoorzone tot prachtige Bossche Broek, trek je wandelschoenen aan en ga op stap!

In deze vlog:

  • Fraaie wandelroute van de Moriaan tot Kasteel Maurick
  • Vertelt stadsgids Gerard de mooiste verhalen over de stad
  • Ontdek je unieke parels in- en rondom Den Bosch

Romantisch Den Bosch - vlog 1

Op zondag 14 februari vieren we de liefde. Een dag vol romantiek en samenzijn met je geliefde, familie of vrienden. Een dag waarop je laat weten hoeveel je van iemand houdt en hoeveel diegene voor jou betekent. Een dag die samen gespendeerd wordt door bijvoorbeeld een ontbijtje op bed, een romantische wandeling maken of dineren bij kaarslicht.

In deze vlog:

  • Met wie delen de Bosschenaren de Bossche kus?
  • Cadeautips van Top of Love voor jouw geliefde
  • Een kijkje in de mooiste trouwzaal van het Stadkantoor van Den Bosch
  • Ga op date met je geliefde naar Het Noordbrabants Museum

Ook gaven we in deze vlog een romantische overnachting weg in de Bossche Kraan! Houdt onze vlogs in de gaten voor andere leuke winacties!