Smaakmeter

Check de Smaakmeter! Jonge Zwanen (Bossche studenten) laten in de campagne zien hoe het culturele aanbod in Den Bosch – zowel binnen als buiten de klassieke binnenstad smaakt.

Smaakmeter: Kledingruil

Het is weer tijd om de kledingkast uit te ruimen! Bij deze Smaakmeter neemt Dune een kijkje bij de kledingruil in Huis73. Hoe smaakt deze kledingruil? Hoe milieubewust ben jij als je kleding koopt?

Smaakmeter: Hoe raakt GOTH jou?

Tijdens deze allereerste Smaakmeter bezoekt Dune van Rumpt Studio NIEP de opening van de expositie 'GOTH - Designing Darkness’. De expo is t/m 18 april 2022 te bewonderen in Design Museum Den Bosch

Smaakmeter: In de (S)maak

Tijdens deze Smaakmeter bezoekt Joris van Studio NIEP de première van In de (s)maak in de Verkadefabriek In de (s)maak is een onconventioneel dating programma waar mensen uit de kunst-, queer- en dragscene met elkaar op 5 niet zo standaard dates gaan. Tijdens deze dates krijgen zij te maken met challenges. Zij worden als duo vrijgelaten om tijdens de dates hun artistieke persoonlijkheden te combineren en tot een uniek moment te komen. De laatste date is neergezet in een klassieke datesetting, maar er is niks klassieks aan deze momenten.