Den Bosch maakt, raakt, smaakt

Den Bosch lanceerde in september de campagne Den Bosch Maakt Raakt Smaakt! Tijdens deze campagne laten Bossche studenten zien hoe cultuur in Den Bosch op diverse manieren maakt, raakt en smaakt. Gewapend met scherpe pen, oog voor strakke designs en barstensvol talent vertalen de studenten het culturele aanbod in Den Bosch naar videoverslagen, spannende redactiestukken en verrassende acties.

Zo zag je Den Bosch nog nooit!

Den Bosch maakt, raakt, smaakt

De afgelopen maanden lieten studenten zien hoe het culturele aanbod in Den Bosch maakt, raakt en smaakt. Jonge makers schenen een nieuw licht op Bossche klassiekers en divers en vernieuwend aanbod dat smaakt naar meer!

 

Heb je de video’s gemist? Of wil je ze nog een keer zien? Klik op de tegels hieronder & bekijk de video's:

Programma

De campagne staat in het teken van divers en vernieuwend cultuuraanbod en trapte in september af met Bosch erfgoed op Open monumentendag 2021. Een kleine selectie van monumenten die Den Bosch rijk is was al zichtbaar tijdens een postercampagne door de stad.

Ondertussen houden de Jonge Zwanen de gemoederen bezig – cultuur vind je immers niet alleen in de musea! Zij laten zien hoe cultuur in Den Bosch smaakt. Bekijk hier de Smaakmeter over de opening van de GOTH tentoonstelling in het Design Museum. De maand november staat in het teken van November Music en in december verwarmt de campagne de winterharten met community art en amateurkunst uit de stad.

Wil je het culturele aanbod in Den Bosch bezoeken? Check vooraf de website van de locatie die je wilt bezoeken en volg de veiligheidsmaatregelen van de overheid.

Vernieuwende kunst en cultuur MAAKT. Cultuur in de stad RAAKT. Den Bosch SMAAKT naar meer.

Houd je ons in de gaten? Den Bosch smaakt altijd naar meer. Volg onze kanalen op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van al het culturele aanbod, de activiteiten en acties rondom de campagne!