Den Bosch maakt, raakt, smaakt

Den Bosch maakt, raakt, smaakt

Komende maanden laten studenten zien hoe Den Bosch voor hen maakt, raakt, smaakt. Gewapend met scherpe pen, oog voor strakke designs en barstensvol talent vertalen de studenten het culturele aanbod in Den Bosch naar videoverslagen, spannende redactiestukken en activerende acties.

Zo zag je Den Bosch nog nooit!

Den Bosch maakt, raakt, smaakt

  • Vernieuwende kunst en cultuur maakt

    Waarom? Omdat de stad barst van jong talent dat gedurfde en vernieuwende kunst en cultuur maakt. De stad voedt zichzelf, met kennisinstellingen en bedrijfsleven dat jong bloed voortbrengt en tot wasdom brengt.

  • Cultuur in de stad raakt

    Cultuur in de stad raakt, want wat je beleeft in Den Bosch is altijd bijzonder en vol emotie. Het is een stad met meerdere gezichten. Cultuur wordt versterkt door de sfeer, schoonheid en gastvrijheid die de stad eigen zijn.

  • Den Bosch smaakt naar meer

    En cultuur in de stad smaakt, in alles proef je kwaliteit, durf en excellentie. Den Bosch smaakt naar meer, het is een haven die je wilt blijven bezoeken!

Houd je ons in de gaten? Den Bosch smaakt altijd naar meer. Volg onze kanalen op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van al het culturele aanbod, de activiteiten en acties rondom de campagne!