November Music

November Music is het festival voor alle avontuurlijke muziekliefhebbers. Ieder jaar brengt het de meest eigenzinnige en vooruitstrevende makers en muzikanten uit de hele wereld samen. Niet met de stroom mee of ertegenin, maar met nieuwe, eigen stromen. Juist door al die verschillende geluiden een plek te geven laat November Music een persoonlijk en eigen verhaal horen, net zoals de makers dat zelf doen.

November Music
5 t/m 14 november

November Music 2021 ontvangt internationale top

Met de hedendaagse componisten Kaija Saariaho en Rebecca Saunders, jazzpianisten Brad Mehldau en Vijay Iyer, de groepen Musikfabrik, The Gurdjeff Ensemble en Ensemble Modern en gitarist Julian Lage rolt festival November Music de rode loper uit voor een grote diversiteit aan internationale toppers.

Verder is er weer een Bosch Requiem, ditmaal gecomponeerd door Hawar Tawfiq en uitgevoerd door philharmonie zuidnederland en Thomas Oliemans.

Vanuit de popmuziek zijn er concerten van onder meer Metropole Orkest & Louis Cole en Dez Mona & B.O.X. November Music 2021 vindt plaats van 5 t/m 14 november op diverse locaties in ’s-Hertogenbosch met ruim 90 verschillende concerten.

"Muziek van nu door de makers van nu"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

November Music creëert ontmoetingen en daagt makers uit in het diepe te springen.

Bekijk het volledige programma van November Music

Naar de kaartverkoop