Allerlei & Visserij

Allerlei & Visserij

Restaurant Allerlei & Visserij kent al een lange geschiedenis. Eind jaren '60 begonnen als café de Sjees, dat toen bekend stond om de wijn en sherry uit houten vaten en de fijne openhaard met zitkuil. Ook toen al ademde het de sfeer van een Franse bistro uit zoals we die kennen in Parijs. Restaurant De Koets, dat bekend stond om zijn topkwaliteit en gastheerschap. Later in 1974 werden het Bar Bistro Allerlei en Restaurant de Visserij. Deze twee prachtige zaken zijn nog steeds een begrip in Den Bosch en staat het bekend als een kwalitatief goed vis en vlees restaurant. 

Allerlei & Visserij bestonden dus destij…

Restaurant Allerlei & Visserij kent al een lange geschiedenis. Eind jaren '60 begonnen als café de Sjees, dat toen bekend stond om de wijn en sherry uit houten vaten en de fijne openhaard met zitkuil. Ook toen al ademde het de sfeer van een Franse bistro uit zoals we die kennen in Parijs. Restaurant De Koets, dat bekend stond om zijn topkwaliteit en gastheerschap. Later in 1974 werden het Bar Bistro Allerlei en Restaurant de Visserij. Deze twee prachtige zaken zijn nog steeds een begrip in Den Bosch en staat het bekend als een kwalitatief goed vis en vlees restaurant. 

Allerlei & Visserij bestonden dus destijds gescheiden van elkaar met ieder z'n eigen ondernemer en eigen keuken, inmiddels kunnen deze twee restaurants niet meer zonder elkaar. In de twee mooie panden waar het restaurant in gevestigd is heeft ieder nog steeds zijn eigen keuken, de Visserij een viskeuken en de Allerlei een vleeskeuken. Het unieke is dat ze de verschillende keukens serveren in beide restaurants.

Locatie