Toegankelijkheidsverklaring

Als partner van Gemeente 's-Hertogenbosch streeft Den Bosch Partners ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de inhoud van de website Visit Den Bosch.  

Hoofddomein: https://www.visitdenbosch.nl

De onafhankelijke partij Stichting Accessibility heeft een WCAG 2 Niveau AA onderzoek uitgevoerd. Het rapport van het toegankelijkheidsonderzoek kunt u hier inzien (pdf).

TOEGANKELIJKHEIDSVERKLARING

Klik hieronder op het plaatje om de toegankelijkheidsverklaring te lezen op de website van Toegankelijkheidsverklaring.
 

Status toegankelijkheidslabel van Visit Den Bosch . Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.


FEEDBACK EN CONTACTGEGEVENS

MEER INFORMATIE

Gemeente ’s-Hertogenbosch wil dat iedereen alle informatie en diensten op onze website goed kan lezen en gebruiken. In het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid staat dat overheidssites moeten voldoen aan de toegankelijkheidseisen EN 301 549/WCAG 2.1 en daarover verantwoordelijkheid moeten afleggen in een gepubliceerde toegankelijkheidsverklaring.

We werken continu aan het verbeteren van de toegankelijkheid, leesbaarheid en vindbaarheid van deze website.

MAATREGELEN OM DE TOEGANKELIJKHEID TE VERGROTEN

Om digitaal toegankelijk te zijn werken we aan:

  • De bewustwording vergroten over, en het technisch en inhoudelijk opleiden van onze medewerkers op het gebied van toegankelijkheid.
  • Het gebruik van begrijpelijke taal.
  • Het terugdringen of aanpassen van ontoegankelijke pdf’s en het bieden van toegankelijke alternatieven.
  • Onder andere een driejaarlijkse controle op toegankelijkheid door een onafhankelijke partij (Stichting Accessibility).

Ga online naar onze toegankelijkheidsverklaring om te bekijken welke afwijkingen er na de laatste toegankelijkheidscontrole nog aangepast moeten worden.

ONTOEGANKELIJKE PDF’S

De toegankelijkheidsrichtlijnen stellen hoge eisen aan pdf-bestanden. Den Bosch Partners kan niet garanderen dat alle pdf's op de website aan de toegankelijkheidsrichtlijnen voldoen. We zijn bezig om oude pdf's, die na 2018 zijn opgesteld, te vervangen door toegankelijke bestanden. Heeft u informatie uit een niet toegankelijke pdf nodig? Neem contact met ons op via info@denboschpartners.nl. Binnen maximaal 10 werkdagen bieden wij u een alternatief aan.

CONTACT

Ervaart u op deze website een toegankelijkheidsprobleem? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neemt u dan contact op met info@denboschpartners.nl.

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.

Wij zetten in op een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website voor iedereen.

Den Bosch, 01-09-2022